Rólam

 

RÓLAM

Már gyermekkoromtól feltűnt a környezetemnek is kreativitásom, kézügyességem és hogy akkor vagyok a legboldogabb mikor alkothatok, ezért édesanyám segítségével számos területen kipróbáltam magam különböző szakkörök keretében. A divat iránti szenvedélyem később alakult ki. Észrevettem, hogy míg a többség arra törekszik, hogy idomuljon környezetéhez és a divathoz, én inkább az egyediséget kerestem és hogy ki tudjam fejezni magam az öltözködésemmel is.
Később lehetőségem nyílt beiratkozni egy divat és stílustervező iskolába, ahol jobban megismerkedhettem többek között a divattörténelemmel és a szabással. Ezalatt a 3 év alatt -az iskola és munka mellett- számos divatpályázaton részt vettem, több alkalommal is a döntőbe jutva munkámmal.
Ezek közül néhányat említve: Gellért a divat strandja fürdőruhapályázat, Marie Claire az év fiatal divattervezője, Femina White Caviar… Sok értékes tapasztalattal lettem gazdagabb ezáltal, amiket jelenleg is tudok hasznosítani tervezői munkám  során.

VISSZAJELZÉSEK TŐLETEK

A MÁRKÁRÓL

Diplomamunkám során ismerkedtem meg a díszmagyar öltözékkel és a sujtás ill. bocskai zsinór használatával, mely teljesen magával ragadott. Azóta is ez a vonal határozza meg a márkámat. A kollekcióimmal nem csak divatot próbálok teremteni, hanem fontos számomra, hogy valamilyen értéket képviseljen, ami több egy múló trendnél.
Fontosnak tartom, hogy a mai fiatalokkal is megismertethessem ezt a történelmi motívumvilágot és hogy modern sziluettekkel kombinálva hordhatóvá és vonzóvá tegyem azt a mai kor számára is. Kollekcióimban mindig próbálom egy új oldalát megmutatni a sujtásmotívumoknak, és hogy megfelelően alkalmazva szinte bármilyen stílusirányzattal kombinálható.
Nagyon fontos számomra, hogy minőségi terméket állítsak elő, emellett próbálok minél nagyobb hangsúlyt fektetni az anyagok kiválasztásánál a kényelemre is.

 

AZ ÉKSZEREKRŐL

Az ékszerek motívumai mind-mind egyediek és különbözőek. Akkor születnek a legkülönlegesebb formák amikor hagyom hogy a kreativitásom, a jelenlegi hangulatom és érzéseim vezessenek és inspiráljanak. Emellett persze egyedi megrendeléseket is teljesítek. Mindig nagy öröm számomra az a sok pozitív visszajelzés amit munkám során kapok.
A sujtás ékszer technika nem olyan régóta ismert, sokan kérdezik, hogy készül egy ilyen ékszer és egyáltalán mi is az a sujtás zsinór. A sujtás zsinór egy 3-4 mm széles zsinór, melynek két párhuzamos szára 8-as formában van körbefonva. Ezekből a szálakból készül az ékszer, különböző gyöngyök, ásványok, kristályok fejhasználásával. Hátuljuk filc vagy vékony puha bőr borítást kap, mely eltakarja a zsinórvégeket.
A  felhasznált anyagok és színek függvényében bármilyen stílusú ékszer megkomponálható. Lehet az egy hétköznapibb viselethez is bátran hordható darab vagy a legkülönlegesebb alkalmakra való csillogó ékszer. Így bátran kijelenthetem, hogy ez a fajta ékszer bárkihez passzolhat, korra, stílusra való tekintet nélkül, mivel egyedi igényeket elégít ki és végtelen lehetőség rejlik benne.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE♥