Shipping & Returns

KISZÁLLÍTÁS

Szállítási költségek

Hely

Ajánlott postacsomag
250g-ig

Házhozszállítás MPL

Magyarország

690 Ft

1490 Ft

1.zóna (1)

2350 Ft

7500 Ft

2.zóna (2)

-

7990 Ft

 

 

 

 

 

 

 

(1)  Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Grúzia, Hollandia, Horvátország,Írország, Izland, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Moldova, Monaco, Montenegró, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Örményország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Vatikán

(2) Japán, Kína, Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália

 

A szállítási időkről bővebben itt olvashat. A szállítási idők tájékoztató jellegűek!

A szállítási díjak tartalmazzák a csomagolási költségeket is!

– Házhozszállítás MPL Futárszolgálattal történik, előreutalással!

A kézbesítés a Magyar posta (MPL) Általános Szerződési Feltételei szerint történik.

Személyes átvételre Szolgáltató nem biztosít lehetőséget.

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Megrendelések teljesítése a vásárlás végösszegének banki átutalással történő kiegyenlítését követően körülbelül 10 munkanapot vesz igénybe.

CSOMAG ÁTVÉTEL

Átvételkor kérjük győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Ha a Vásárló sérülést tapasztal a csomagoláson, az átvétel során, akkor a futártól ne vegye át a terméket és küldje vissza. A csomag szállítása során felmerülő esetleges sérülésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget! Amennyiben a csomagoláson található sérülés a termék minőségére, állapotára is negatív hatással bír, úgy a hibát lehetőség szerint javítjuk, a terméket cseréljük -sérülésmentes állapotban és számla ellenében- az Általános Szerződési Feltételekbe foglaltak szerint! Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja.

 

FIZETÉS

Fizetési módok

– Előre fizetés átutalással bankszámlánkra: CIB Bank, Kaczúr Alexandra 10701018-66837860-51100005

– PayPal segítségével: A fizetés Paypal-on keresztül is elvégezhető. A fizetés terhelésre és levonásra kerül a bankszámládról a fizetési folyamat végén. A vásárlás során igazolnod kell, hogy a hitel-/bankkártya, amit használsz, az a Tiéd, vagy hogy Téged külön felhatalmazott a hitel-/bankkártya tulajdonosa annak használatára. Minden hitel-/bankkártya-tulajdonos köteles az érvényesítés ellenőrzésére és a kártyakibocsátó által való engedélyezésre. Ha a fizetési kártyád kibocsátója elutasítja a fizetés engedélyezését az www.alexandrakaczur.com felé, nem felelünk bármiféle késésért vagy a szállítás elmaradásáért.

Webshopunkban történő rendelés végösszegének kiegyenlítése kizárólag előre utalással történhet. A megrendelt áru kézbesítését a rendelés ellenértékének bankszámlánkra történő megérkezését követő 10 munkanapon belül indítja a Szolgáltató.

A rendelés leadását követően automatikus e-mailben tájékoztatja Szolgáltató a Vásárlót a banki átutalás részleteiről (kedvezményezett neve, bankszámlaszáma, fizetendő összeg, közleményben feltüntetendő azonosító). Az e-mail megérkeztéig kérjük, ne indítsa el a banki átutalást!

 

SZÁMLA

Szolgáltató a megrendelt termékekről a vásárló részére, a kifizetés igazolására, számlát állít ki. A kiszállított áru számláját a csomagban találja, amely tartalmazza az esetleges szállítási és csomagolási költségeket is – amennyiben ez esedékes, erről a vásárlási folyamat során külön tájékoztatást kap a vásárló.